Column

“Adam Curry pooier eigen dochter”

10-11-2011 16:00

Adam Curry regelde naaktshoot voor Christina, kopt de afdeling BN’er-meuk van Telegraaf.nl. “Hij is vanaf het begin betrokken geweest bij alle gesprekken die Christina met Playboy voerde.” LOL! Adam heeft dus met @Heemsboy aan tafel gezeten en alle ins and outs besproken omtrent het feit dat zijn dochter onder het bevlekte matras van vieze dikke mannen met een snor en jaren zeventig-bril als aftrekpop in een naaktblad zal fungeren. Wow. Het kan niet anders dan dat dat een beetje gekke gesprekken zijn geweest.

Paars fluweel
Stel je even voor: een vader die met een man gaat zitten bespreken hoe zijn volwassen dochter het beste uit de verf komt wanneer ze geen kleding aan heeft. Ik vind dat geinig. Want wat zeg je dan? Waar begin je?  Heeft Adam bijvoorbeeld gezegd: “Nou Jan, ik moet zeggen dat ik het zelf altijd wel geil vind als vrouwen op het internet zo een beetje naakt op een paars fluwelen bank liggen. Lijkt jou dat wat, Christina naakt op een paars fluwelen bank?”  En antwoordde Heemsieboyboy dan: “Wel, ik vind dat op zích leuk, maar wat je vaak hebt met paars fluweel is dat het een beetje af kan steken tegen de kleur van de kut. Weet jij een beetje welke kleur de kut van Christina heeft? Licht, donker…” Adam slikte toen waarschijnlijk even. Als ik ja zeg is dat een beetje vreemd, zeg ik nee dan lijk ik dalijk een mietje, ging er door zijn hoofd. “Donker, Jan!” – “Nou, vergeet die paarse bank maar.” Adam die dan baalde en dan Christina die daar een beetje schaapachtig naast zat; ik had er graag bij geweest.

Jan en Adam zijn uiteindelijk uit de setting voor de shoot gekomen, zo blijkt. Ik citeer: “…de foto’s zullen een sprookjesachtige sfeer uitstralen.” Grappig. Jan heeft waarschijnlijk na veel gekibbel met Adam aan Christina gevraagd wat zíj nou eigenlijk leuk vindt. Ik stel me dan voor dat Christina “Disneyprinsessen…” heeft gefluisterd, met “IK WEET HET!” plus de uiteenzetting over Christina met haar blote tetten in een elfenbos als repliek van Heemskerk. Jan en Christina beiden enthousiast, de blikken even naar Adam: die mompelde iets over dat ie zich daar persoonlijk nooit op af zou trekken, maar zijn dochter ook niet ongelukkig wil zien. “Bedankt pappie”, met een vluchtige zoen in zijn nek.

Bleke reet
Dan het geld. De geldkwestie ligt natuurlijk wat ingewikkelder. Als ik Adam was geweest had ik die onderhandelingen in ieder geval zónder de aanwezigheid van Christina gedaan: je dochter verkopen is één ding, je dochter verkopen waar ze bij is, dat is een tweede. Maar, zo blijkt uit het nieuws op Telegraaf.nl, alle gesprekken zijn samen gevoerd. Dat moet heftig zijn geweest. Haar vader en Jan die handjeklappen om de beste prijs voor Christina, in dit geval niets meer dan  pronkvee. Adam noemde een prijs(die bij voorbaat lager is dan die voor haar zestigjarige moeder) en Jan haalde daar een berg euro’s af: “Adam, laten we eerlijk zijn. Zo mooi is ze niet. Ga er maar niet van uit dat er veel mannen graag in het gezicht van je dochter klaar willen komen.” En dan Adam die wat beteuterd kijkt -“Hoezo niet?”- en Christina die denkt aan hoe ze uit protest en gebrek aan eigenwaarde op korte termijn haar reet laat bleken, het laat filmen en het vervolgens achteloos op internet zet. Net als toen.

Hoe dan ook, de Playboy met La Curry zal in het nieuwe jaar verschijnen. En mocht u dan met uw leuter in uw hand zitten en naar een gephotoshopte Christina in een elfenbos kijken, vergeet dan niet ook even aan Adam te denken. Hij heeft er waarschijnlijk erg zijn best voor gedaan u in die positie te krijgen.

Tim: @debroervanroos, is vanaf maandag op de televee te zien. Dan weet u dat.