Blendle krantenoverzicht 20 oktober

20-10-2014 08:40

De Telegraaf: Opeens was ie er, een razende sneeuwstorm
Frederique Doormaar en haar reisgenoten Jessica en Marijn waren aan het wandelen in het Himalayagebergte. Alles verliep volgens schema toen het noodlot toesloeg: “De volgende ochtend was alles ondergesneeuwd. De hele dag hebben we doorgebracht in de slaapzakken in onze tenten in de hoop dat het zou stoppen met sneeuwen.”

De Volkskrant: Vernietigende recensie top-dj’s op Amsterdam Dance Event
“De gemakzucht waarmee dj Afrojack, maar ook iemand als de bekroonde Hardwell te werk gaat, is bijna aanstootgevend.”

Quest Psychologie: Wat slikt Nederland?
Gemiddeld halen we jaarlijks 25 pakjes medicijnen in huis. Per persoon! Wat zijn de meest geslikte pillen? En hoe onschuldig is een paracetamolletje eigenlijk? Weet wat je slikt.

AD: Dan maar zelf speuren op de crashplek
Robby Oehlers (44) uit Amsterdam kon het niet langer aanzien. Zijn nichtje Daisy en haar vriend Bryce liggen nog in Oekraïne, maar niemand die naar hun resten zoekt. En dus trekt hij zelf naar Oekraïne op zoek naar sporen van zijn dierbaren. Echter, nu hij hier zelf rondloopt, raadt hij iedereen af er heen te gaan.

krantjes 20 oktober

nrc.next: Zij geven alvast het goede voorbeeld
Afgelopen week kregen wiettelers John en Ines te horen dat hun teelt binnen het Nederlandse gedoogbeleid past en daarmee ontliepen zij hun straf. Een unicum waar niet iedereen het mee eens is. nrc.next ging langs bij de twee ‘dorpshippies’ in het uiterste puntje van Nederland: Bierum.

Harper’s Bazaar: Evi verovert Nederland (en de Nederlandse mannen)
De Wereld Draait Door, 3 op Reis, Evi Hanssen beleeft haar definitieve doorbraak in Nederland. De Vlaamse woont op kamers in Amsterdam en is het liefst altijd onderweg. “Als ik een Nederlandse man wilde versieren, zette ik mijn Vlaamse accentje net iets dikker aan. Dat werkt altijd. Mannen: zo makkelijk eigenlijk hè?”

Joris Bellwinkel | Redactie Blendle