Nieuws

PostNL brengt postzegels van DJ’s uit ‘om bij ieders belevingswereld aan te sluiten’

01-10-2014 15:08

PostNL beeldt vijf ‘Nederlandse dancehelden’ af op postzegels, om een ode te brengen aan hun verdiensten op het gebied van de muziek waarmee zij Nederland op internationaal vlak vertegenwoordigen. CEO Herna Verhagen noemt verder als reden voor het uitbrengen van de zegels dat de het bedrijf “midden in de samenleving” staat en dus graag postzegels uitbrengt die “aansluiten bij ieders belevingswereld”.

Zegels scannen met mobiel

De postzegels kunnen ook gescand worden met de ‘Cee app‘, waarna een fragment van een recent nummer van de betreffende artiesten te horen is. De vijf DJ’s zijn Afrojack, Armin van Buuren, Dash Berlin, Hardwell en Tiësto. Zij zullen de zegels op woensdag 15 oktober persoonlijk overhandigd krijgen door CEO Verhagen. De Telegraaf weet daarnaast te melden dat zij zelf ook fan is van alle vijf de DJ’s

De zegels, die bedoeld zijn voor post tot 20 gram met een bestemming binnen Nederland, zijn voor het publiek vanaf komende maandag te koop, zo weet ANP. Het persbericht van de postbezorgers vermeldt niet hoe postzegels ook alweer gebruikt dienen te worden.