Binnenland

‘Groep plast over vrouw, mishandelt man en zoon’

26-08-2014 16:07

Het regionieuws van dinsdag 26 augustus.

Groep plast over vrouw, mishandelt man en zoon

In Someren zijn vier mannen aangehouden voor verschillende overtredingen. Ze plasten tegen de voordeur van een stel aan. Nadat de vrouw open deed, werd ook zij ondergeplast. Haar partner kwam verhalen halen en kreeg óók de volle laag, maar dan met voeten en vuisten. Daarna zou ook de zoon van het echtpaar nog zijn mishandeld.

Elf katten in bananendoos gedropt

In Utrecht heeft een wandelaar gisteravond elf katten gevonden in een dichtgetapte bananendoos. Hij bleek er net op tijd bij te zijn, want alle dieren leefden nog. De dierenambulance heeft zich vervolgens over de beestjes ontfermd, zo meldt de dierenambulance op haar Facebookpagina.

Mogelijk grootste hennepplantage ooit gevonden in Limburg

In Reuver heeft de politie een immense hennepplantage opgerold. Het gaat om maar liefst 18.000 planten, die in een bosperceel aan de Sint Willibrordusdijk zijn aangetroffen. Volgens L1 is het mogelijk de grootste plantage ooit gevonden in Limburg. De politie trof de planten aan na een tip.

Zwaan onthoofd door boot Arie

Nog meer dierenleed. De Dierenambulance van Amsterdam zoekt de bestuurder van een boot die tot drie keer toe over een zwanenfamilie heen voer. Eén zwaan zou bij de actie zijn onthoofd. De boot zou Arie heten, melden getuigen. Weet u meer? Bel de politie.

Kinderen gewond na aanrijding

Twee kinderen zijn vanmorgen in Amersfoort gewond geraakt, nadat zij door een auto werden aangereden. Eén van hen raakte dermate ernstig gewond, dat het onder politiebegeleiding naar het UMC werd vervoerd. De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

DJ Jazzy Jeff naar Grenswerk inVenlo

DJ Jazzy Jeff gaat de Grenswerk in Venlo openen. Hij werd bekend door de serie The Fresh Prince of Bel-Air. Voorheen trad hij samen met Will Smith op. Ook Milow zal optreden bij de Grenswerk.

Groninger mist kroketten

RTV Noord sprak vanmorgen iemand op hun radiozender en omdat die meneer nu in Amerika woont en kroketten mist, hebben ze het voor u uitgeschreven. Tjapko Poppens woonde vroeger in Finsterwolde en fietste wel eens langs Kostverloren. Dat mocht hij vertellen op de radio. U bent weer bij.

Weer dode giraffe in Emmen

Dierenpark Emmen heeft voor de tweede keer in korte tijd afscheid moeten nemen van een giraffe. De 26-jarige Augusta stierf vanmorgen, nadat het dierenpark had besloten haar te laten inslapen. Enkele weken geleden overleed babygiraffe Vayen aan bleodvergiftiging.

Man probeert vrouw van de fiets te trappen

Bizar nieuws uit Overijssel. Een 36-jarige man uit Zwolle is aangehouden voor poging tot zware mishandeling. Hij probeerde tot drie keer toe een vrouw van haar fiets te trappen. Op basis van een signalement kon de man later worden aangehouden. De man en vrouw kennen elkaar niet. De man is verhoord en weer vrijgelaten. Een woordvoerder van de politie zegt tegen ThePostOnline dat het aannemelijk is dat de verdachte de vrouw zonder aanleiding aanviel. Tocht heeft de officier van justitie besloten dat de man in vrijheid zijn vervolging mag afwachten.

Wildpoeper in Amsterdam-Noord

In Amsterdam-Noord is een wildpoeper actief. Dat weten we met dank aan wijkagent René Brugman.