Binnenland

Julianatoren: mishandeling door dronken eigenaar niet gebeurd

31-07-2014 07:07

Pretpark Julianatoren heeft in een verklaring ontkend dat de eigenaar starnakel dronken enkele bezoekers heeft aangevallen. Dit schrijft De Telegraaf. Eerder meldde de directeur van het park nog van het voorval op de hoogte te zijn.

Bezoekster Ilona Blok schreef op Facebook dat ze met haar gezin ‘s avonds tegen sluitingstijd nog iets wilde drinken in een van de restaurantjes. Ze stelde vervolgens te zijn uitgescholden door de baas, die zo dronken was dat hij ‘niet meer op zijn benen kon staan’. Ook zou ze een klap in haar buik gekregen hebben.

Volgens de verklaring van het park gaat de zaak om een zakelijk meningsverschil. “Ilona Blok en haar man Adri kende één van de medewerkers van het park voor wie zij een grote toekomst zagen als zanger. Door hen was eerder al aan de Julianatoren om sponsoring gevraagd voor deze medewerker, maar daarvoor bestond geen interesse,” aldus de verklaring.

Het gezin van de vrouw zou geweigerd hebben na sluitingstijd het park te verlaten. Toen ze hiertoe gesommeerd werden, liep de situatie uit de hand. “Daarbij is niemand mishandeld of geslagen,” beklemtoond het pretpark.

Het gezin laat het er niet bij zitten. “Als de Julianatoren ons een bloemetje en een knuffel voor de kinderen had gestuurd, was de kous af geweest. Morgen gaan we alsnog aangifte doen,” aldus Adri Blok tegen De Stentor.