Opinie

Kijk, een Israëliër met een extreem-rechts shirt

30-07-2014 14:00

Israël slacht kinderen, bij bosjes. Dat doet het niet voor het eerst en vast ook niet voor het laatst. En hier gaat het over een Godwin die verkocht wordt als zijnde antisemitisch.  “Stop doing what Hitler did to you” is het voor het gros van de Vernederlanders geen hint en dat mag ook geen wonder heten want de gelijkgeschakelde media brengen eensgezind het narratief van Israël. Israël doet aan zelfverdediging, Hamas gebruikt Palestijnen als menselijke schilden en het regent raketten op de enige vermeende democratie van het Midden-Oosten. Verder doet Israël aan precisiebombardementen, zo weet het in een uurtje een hele woonwijk precies met de grond gelijk te maken. Soms laat het een diepe krater na maar dat is collateral damage.

Antisemitische tweets versus dode kinderen

Verder rijst het aantal antisemitische tweets ‘de pan uit’. Het gaat daarbij om wel 73 meldingen in één week. Dat is aanmerkelijk minder dan het aantal kinderen dat Israël sinds operatie Protective Edge begonnen is afgeslacht heeft. En in tegenstelling tot meldingen van antisemitisme zijn dat geen subjectieve meldingen maar objectieve (AT5 meldt dat slechts 20 procent van de klachten bij het CIDI leidt tot aangifte, hoeveel daarvan tot vervolging en veroordeling leiden blijft onbekend).  Israël doodt momenteel 1 kind per uur. Assad kan daar amper aan tippen, ISIS waagt zich er voor zover ik weet niet eens aan en ondertussen doodt het kapitalisme een hongerig kind per X seconden. En journalisten verdienen ‘objectief’ als ze zijn een goed belegde boterham aan bitchen over hoeveel kinderen per hoeveel seconden het precies betreft.

Fuck ISIS

Over ISIS kan ik verder kort zijn. Fuck hunnie. En fuck de ‘pro-Gaza’ demonstratie van hun fanboys al helemaal. Het zijn een stel godvergeten vrienden van Israël. “Allah has not ordered us to fight against Israel”. Da’s niet heel gek voor ‘gematigde rebellen uit Syrië‘ die bakken geld van de VS krijgen maar of het de zegen van Allah krijgt betwijfel ik ten zeerste. Toch staat de zwarte of witte vlag met daarop de shahada in Vernederland al gelijk aan jihadvlag of zelfs ISIS-vlag. Als er لله أَكْبَر, Allāhu akbar geroepen wordt bij een demonstratie dan is dat al reden om die demonstratie te veroordelen of op z’n minst verdacht te maken. Daarbij wordt voorbij gegaan aan het feit dat een joodse staat een theocratie zou zijn van en voor mensen die in meerderheid niet in een god geloven. Dat vind ik zelf het meest verbijsterend aan zionisme, een seculiere beweging die van mening is dat een God waarin ze niet geloven hun een land heeft toebedeeld.

Kijk, een judeo-nazi

Waar de Nederlandse media een vergrootglas op de Gaza-demo’s leggen, zwijgen ze over de vredesdemonstraties in Israël die geterroriseerd worden door extremistische Israëli’s. Laat staan dat ze vermelden dat linkse Israëli’s overwegen het land te verlaten omdat demonstreren voor vrede levensgevaarlijk is geworden. Dat is even opmerkelijk als kwalijk want de judeo-nazi’s hebben een t-shirt van neo-nazi’s gekopiëerd.

Bekijkt u onderstaande foto en video eens.

Demo

Dit is Habima Square in Tel Aviv op zaterdag 12 juli. Links en rechts ziet u Europese neo-nazi’s en in het midden ziet u een judeo-nazi. Het Keltisch kruis respectievelijk het IJzeren kruis (te verkrijgen in onder meer deze extreem-rechtse webshop) is in Israël vervangen door een Davidsster. Dat maakt de Godwin ineens een stuk minder vergezocht, vindt u ook niet?

Petra Kramer heeft ook een eigen weblog: Meedogenloos.