Binnenland

Dronken eigenaar ‘gezinspretpark’ Julianatoren gaat bezoekers te lijf

30-07-2014 08:16

De eigenaar van attractiepark de Julianatoren in Apeldoorn heeft kennelijk een kwade dronk. Een vrouw meldt op Facebook dat de man starnakel bezopen haar en haar man bedreigde. Ook zou hij de zwangere vrouw een klap in haar buik gegeven hebben. Dit schrijft De Stentor.

De vrouw was met haar man en kinderen naar het park gegaan, en wilde tegen sluitingstijd nog iets drinken. Hierop werd het gezelschap uitgescholden door de eigenaar, die ‘zo dronken was dat hij niet meer op zijn benen kon staan’.

“De eigenaar begon te schreeuwen dat we moesten oprotten. Hij wilde mijn man aanvallen. Gelukkig sprongen andere personeelsleden ertussen,”aldus de vrouw op Facebook. “Vervolgens kwam hij met zijn kwade kop naar mij toe en zei: ‘Als je nu niet oprot, schiet ik een kogel door je hoofd.’ Dat had hij vaker gedaan, beweerde hij.”

Hierna sloeg de bezopen pretparkeigenaar de vrouw in haar buik. “Personeelsleden zeiden nog: ‘Zo doet hij alleen met drank op.’ We hebben de politie gebeld, maar die besloot er verder niets mee te doen.”

Jeroen Buter, directeur van Julianatoren is bekend met het verhaal. Hij ontkent de beschuldigingen niet. “Het is een vervelende situatie. Onze juridisch adviseur gaat dit verder uitzoeken,” meldt hij aan de krant.