Binnenland

Man doodt hond en zichzelf

15-07-2014 16:08

Het regionieuws van dinsdag 15 juli

Arjen Robben eet

Arjen Robben moet ook na het WK voetbal gewoon blijven eten. Dat blijkt uit berichtgeving van RTV Noord. De voetbalster uit Bedum heeft gisteravond vermoedelijk een stukje vlees gegeten bij bij steakhouse in Britil, een Gronings gehucht.

Man doodt hond en zichzelf

In een waterplas aan de Middendrift bij Steenbergen heeft de politie het stoffelijk overschot van de sinds gisterochtend vermiste Koos Verkleij gevonden. Hij was vertrokken met zijn hond en niet meer teruggekomen. De politie vond allereerst zijn hond, die was overleden. Later vond de politie ook het lichaam van Verkleij. Er wordt uitgegaan van zelfmoord.

Bennie Bouwhuis eerste bij Vierdaagse

Bennie Bouwhuis uit Oldenzaal is vanmorgen als eerste deelnemer gefinisht bij de Vierdaagse van Nijmegen. Net als vorig jaar bleef hij de Brit Simon Brownlee voor op de langste afstand, de vijftig kilometer. Bouwhuis zit overigens na een ski-ongeval in een rolstoel. Voor een miljoen andere topics over de Vierdaagse, klik hier.

Plus geeft meer

PLUS geeft meer, zoals u weet. Toch zijn twee Poolse klussers, die de slogan van de supermarkt iets te letterlijk namen, het haasje. De twee namen een winkelwagen vol producten mee naar buiten, zonder daarvoor te betalen. De winkel heeft inmiddels foto’s van de twee online gezet in de hoop ze snel te achterhalen. De foto’s ziet u hier.

Paard beschoten met luchtbuks

De 83-jarige Dirk Pronk uit Purmerend kreeg enkele maanden geleden de schrik van zijn leven, toen bleek dat zijn paard was beschoten. Het arme beest was geraakt met meerdere kogeltjes uit een luchtbuks. Volgens Pronk scheelde het weinig of het arme beestje “kon naar de slager”. Knappe koppen hebben de kogels op de operatietafel “eruit gelepeld”. De zaak komt nu pas naar buiten, aangezien er meerdere paarden mishandeld zijn in Noord-Holland en de politie de zaken onderzoekt.

Vrouw steekt man in borst

In een huis aan de Ferdinand Huyckstraat in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer – BoLo voor intimi – heeft een vrouw vannacht haar partner met een mes in zijn borst gestoken. Er werden meerdere ambulances en een mobiel traumateam opgeroepen en het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De dame in kwestie is vanzelfsprekend ingerekend.

Buffet in Pekela

U woont in de omgeving van Oude Pekela en heeft op zondag meestal niet zo’n zin om te koken. Oskar Lamain biedt uitkomst, door elke zondagavond vanaf 17.00 uur een buffet te realiseren in de Binding. Voor slechts 13.00 euro per persoon kunt u uw buikje zo rond eten als u maar wilt. Vriendelijk verzoek van Oskar Lamain om wel even te reserveren, voordat u geniet van zijn salades en warme en koude gerechten.