Binnenland

VIDEO: Photoshoppen met vagina’s

24-04-2014 16:06

http://youtu.be/wGbhxjmsB_w

Johan Vlemmix wordt kutkunstenaar

Johan Vlemmix wordt kutkunstenaar. Volgens Vlemmix heeft hij een nieuwe kunstvorm bedacht, namelijk photoshoppen met vagina’s. Omdat beeld nou eenmaal meer zegt dan duizend woorden, zie bovenstaand filmpje om het nieuwe succesverhaal van Vlemmix enigszins te kunnen begrijpen.

Betutteling in Groningen

In Groningen mag komende zaterdag tijdens Koningsdag slechts één eigen biertje de stad in worden genomen. De rest dient – vanwege de veiligheid (?) – gekocht te worden bij de plaatselijke cafés. Uiteraard in plastic bekers. Daar wordt niet iedereen even vrolijk van en dus is er een heuse Facebookactie in het leven geroepen. Het loopt nog niet zo denderend als de Pietitie ooit deed, maar de teller met ontevreden Groningers loopt gestaag op.

Zus slachtoffer gooit schoen naar verdachte

Tijdens een rechtszaak heeft de zus van de vermoorde Vladimir al schreeuwend een schoen naar de verdachte gegooid. De man heeft eerder al bekend de moord gepleegd te hebben.

Jeugdagente Gerlinde naar politieacademie

Turken protesteren in Almelo

Ongeveer honderd Turken hebben voor het stadhuis van Almelo geprotesteerd tegen de onthulling van een monument ter nagedachtenis van de genocide in Turkije in 1915. Destijds werden honderdduizenden Armeniërs omgebracht, wat al decennia lang voor spanningen tussen beide groepen zorgt. In Almelo is zowel een grote Armeense als Turkse gemeenschap.

Gezocht: kinderlokker met geniepige lach

De politie in Elspeet is op zoek naar een kinderlokker, gekleed in een halflange groenige jas. De man, die rond de zestig jaar oud is, zou woensdagmiddag minderjarige meisjes hebben benaderd bij de trimbaan. U herkent de man aan zijn geniepige lach.

Vrouw (69) slaat overvaller van zich af

Een 69-jarige dame in Den Haag, heeft zichzelf uitstekend verdedigd nadat een getinte man tussen de 20 en de 30 jaar oud haar probeerde te beroven. Allereerst sloeg zij hem met een plantenbak, daarna met een beeldje uit de vensterbank. De man vertrok per fiets, zonder buit.

Massaal touwtjespringen in Nieuwe Pekela

Alle 152 leerlingen van basisschool De Linde in Nieuwe Pekela zijn na het gezamelijke fruit eten gaan touwtjespringen op het schoolplein. Dit gebeurde vanwege de themaweek ‘Op Voeten en Fietsen’. PrachtigPekela maakte een waanzinnige fotoreportage.

Sidali is Badr-fan

PvdA-bestuurslid Fouad Sidali blijkt een groot fan te zijn van Badr Hari. Op zijn Facebookpagina deelt hij een foto van een door de kickbokser gesigneerde biografie met daarbij de tekst: “Dank je wel Badr, ouwe topperrrrrr”. Badr Hari is momenteel verwikkeld in een juridisch proces, nadat hij voor meerdere geweldsdelicten is aangeklaagd.

fs