Binnenland

Helpt ‘sex’ Menno van Driel aan een baan?

27-03-2014 16:29

Een ondernemer die hoopt via het woord ‘sex’ aan een baan te komen, de politie in Emmen wordt beschuldigd van drugsgebruik en een bejaarde man slaat een kind, omdat deze bij hem aan de bel trok. Dit en meer nieuws uit de regio!

Helpt ‘sex’ Menno van Driel aan een baan?

Menno van Driel uit Arnhem zoekt al tijden naar een baan in de marketing, maar vooralsnog zonder succes. Daar heeft hij wat op gevonden: een SEX-poster. Want seks trekt immers de aandacht. Onder het woord SEX staat dat Menno op zoek is naar een baan en dat werkgevers hem mogen bellen. Of via Facebook uiteraard.

‘Agenten gebruiken harddrugs’

Fractievoorzitter Harry Leutscher van LEF! heeft de rijksrecherche getipt over drugsgebruik onder politieagenten in Emmen. Leutscher zegt van meerdere bronnen te hebben begrepen dat twee of drie agenten drugs kopen bij dealers in Emmen voor eigen gebruik. Het zou gaan om xtc, speed en cocaïne. De plaatselijke politie is een onderzoek gestart.

Brandweer haalt mannen van dak

De brandweer in Zwolle moest vannacht optreden bij de ArtEZ Hogeschool, waar drie mannen op het dak zaten. Vermoedelijk betrof het studenten, die zich hadden laten insluiten om de binnentuin van de school te kunnen versieren. De heren zijn keurig van het dak afgehaald en mochten eenmaal op de grond koers zetten richting politiebureau.

Hondenbelasting omhoog

In Almere, Lelystad, Urk en Dronten is de hondenbelasting verhoogd. Hondenbezitters betalen in Almere maar liefst 104,- euro voor hun viervoeter. In Lelystad (82,-), Urk (73,-) en Dronten (64,) valt de schade lager uit. Hondenbezitters in de Noordoostpolder hebben geluk, daar is de belasting afgeschaft.

Draad over fietspad

Onverlaten hebben in Noord-Holland een dun, wit draad over een fietspad gespannen. RTV NH vermoedt dat het doel van de touwtjes is om fietsers op hun snufferd te laten gaan. Agent Arjen Pannenkoek attendeerde de redactie op de touwtjes. Volgens Pannenkoek kan het resultaat van een botsing met het touwtje tot gevolg hebben dat je hoofd eraf gaat. Hm. 

 

Reggaesingle Anita en Ed

Anita en Ed uit Tholen hebben een nieuwe single op de markt gebracht. Ze gooien het over een totaal andere boeg, met het reggaenummer ‘Reggae Te Gek Ee!’. De clip is opgenomen in Jamaica, waar de twee toch al op vakantie naar toe zouden gaan. Anita zegt niet stil te kunnen zitten als ze reggae hoort. Oordeelt u zelf!

Bejaarde(77) slaat kind (12) na ‘deurtjebellen’

Een 77-jarige man uit Breda heeft vanmiddag een 12-jarige jongen geslagen, omdat hij aan het ‘deurtjebellen’ was. Nadat de moeder van de jongen de politie had gewaarschuwd, verzette de man zich bij zijn arrestatie. Tijdens het verhoor zei de man vaak gepest te worden door buurtkinderen en in uit woede had uitgehaald. De man is in de cel gezet.