Binnenland

Uitgaan in Holland

28-07-2013 12:19

De gemoederen waren weer danig verhit in het uitgaansleven dit weekeinde. De politie maakte zondag melding van een flink aantal incidenten in het hele land: mishandelingen, bedreigingen en een steekpartij.

Zinloos op mensen inslaan

Twee gewonden vielen bij een conflict in een feesttent in Wildervank, onder wie een van de ruziemakers, maar ook een 37-jarige man uit Stadskanaal die de boel wilde sussen.

In Leeuwarden sloeg een 19-jarige jongen op enkele mensen in. Waarom hij dat deed, is niet duidelijk. Hij verzette zich bij zijn aanhouding en ging met boeien om naar het ziekenhuis.

Steekpartij met glas

Een 37-jarige vrouw en haar 16-jarige zoon zijn aangehouden in hun woning in Helmond. Zij worden ervan verdacht een 36-jarige buurtgenote te hebben mishandeld bij een burenruzie.

Ook een man en een vrouw in een bar in het centrum van Winschoten hadden ruzie. De 23-jarige vrouw (uit Scheemda) stak de man met een glas. Ze zit inmiddels vast.

Een man (46) en een vrouw (27) uit Amersfoort mishandelden een portier. Bij hun aanhouding gebruikten agenten pepperspray. Ook deden de agenten aangifte van belediging.

De portier kon nog geen aangifte doen, omdat hij last had van de ingeademde spray.

In Veendam is de portier van een discotheek met de dood bedreigd door een dronken 26-jarige Veendammer. De man mocht niet naar binnen. Ook hij is ingesloten.

Zomaar geslagen

Zes mannen in Hilversum kregen een conflict, waarbij is geslagen en geschopt. Vier zijn er aangehouden.

De politie arresteerde in Breda vijf mannen die een voorbijganger kennelijk zomaar hadden geslagen.

En u?

Enfin, heeft u nog wat meegemaakt op de gezellige zaterdagavond?