Bladen

Connie Breukhoven beschoten met traangas in Istanbul

05-06-2013 18:19

Connie Breukhoven genoot van een droomvakantie in ‘trendy’ Istanbul, toen zij plotseling ontwaakte in een nachtmerrie. Connie dacht dat haar laatste uur geslagen had. Gelukkig kon ze het navertellen aan Story. “We zijn ternauwernood in veiligheid gebracht…”

Geradbraaakt

In Turkije wordt de laatste weken hevig geprotesteerd tegen de regering van premier Erdogan. Die protesten worden met nietsontziend geweld door de politie neergeslagen. De onlusten begonnen in een park in Istanbul, maar hebben zich inmiddels uitgebreid over het hele land. En zelfs het luxe resort waar Connie verbleef, ontkwam niet aan de rellen. De diva zegt ‘geradbraakt’ te zijn door alles wat haar overkomen is. “Het was echt vréselijk”, aldus Connie. “Ik heb nu nog tranende ogen en last van mijn maag van alle gassen die daar gespoten werden. We zaten er middenin.”

Connie was met haar zoon Marvin en hartsvriendin Sheila de Vries van plan om lekker te shoppen en naar een groots glamourfeest te gaan, maar daar kwam niks van terecht. Op de dag dat ze wilden genieten van het jetset-leventje in Turkije werden ze wakker van de rook. Op het plein waar hun hotelkamers aan grensden, werd volop gereld en gevochten.

Gevaar voor eigen leven

Een bevriende Turk die doorgaans regelt dat Connie en haar vriendinnen bij de leukste feestjes binnenkomen, heeft het trio moeten redden uit het hotel. “Werkelijk met gevaar voor eigen leven heeft hij ons dit weekend in veiligheid moeten brengen” aldus Connie.