Bladen

Bladenoverzicht: Jan Smit laat zich castreren

05-06-2013 13:13

Jan Smit laat zich castreren

Wat Jan Smit betreft is zijn gezin met drie kinderen compleet. Samen met Liza kreeg hij een dochtertje (Emma, 2 jaar oud) en uit een eerder huwelijk had Liza ook al een dochtertje (Fem, 5). Nu Liza opnieuw zwanger is van een zoontje is voor Jan de spreekwoordelijke kous af. In de Story vertelt hij dat hij een sterilisatie niet uit de weg gaat. “De knoop kan erin…” aldus Jan.

Zo zuinig is Beatrix

Prinses Beatrix mag dan één van de rijkste vrouwen ter wereld zijn, ze smijt bepaald niet met geld. Dat was al langer bekend, maar Privé heeft deze week een fraaie anekdote over de sobere prinses. Toen zij op de middelbare school hoorde dat een verplicht boek vier gulden vijftig kostte, vond zij dat veel te duur. De volgende dag kwam ze triomfantelijk op school met het verplichte boek dat ze voor slechts een rijksdaalder ergens tweedehands op de kop had getikt.

Gaan Johnny en Josje toch samenwonen?

josjejohnnyParty verhaalt deze week uitgebreid over de samenwoonplannen en kinderwens van Johnny de Mol en Josje Huisman. En dat terwijl iedereen met een internetaansluiting weet dat de K3-zangeres inmiddels bij Johnny weg is. Wij zijn in shock, want dat betekent dat we óf het internet, óf de Party niet kunnen geloven.

Gordon voelde zich te goed voor de Toppers

Gerard Joling vertelt in de Story waarom hij, René Froger en Jeroen van de Boom niet zitten te wachten op een terugkeer van Gordon bij de Toppers. “Ik herinner mij nog goed dat Gordon ons twee jaar geleden liet weten dat het genoeg was. Hij vertelde het repertoire niet goed genoeg te vinden. Het was allemaal een beetje beneden zijn stand. En nu wil hij terugkomen. Dat gaat er bij mij dus niet in.” Vanaf oktober komt er wel weer nieuwe serie van Geer & Goor op televisie, dus het is niet zo dat Gerard zijn collega niet kan luchten. Hij draagt Gordon een warm hart toe, maar “ik begrijp alleen niet waarom Gordon met iedereen ruzie zoekt”.

De ‘non’ van de PVV

Sinds haar scheiding in 2007 is er niemand meer bij Fleur Agema in bed gekropen. Veel mensen denken dat zij stiekem een relatie heeft met haar partijleider Wilders, maar die zit enkel in de Tweede Kamer naast haar op de bank. Fleur vertelt in Privé dat de mannen in haar leven op één hand te tellen zijn. Of beter: op twee vingers. “Ik had al vroeg een vriendje, van mijn vijftiende tot mijn negentiende. En daarna een echtgenoot. Met allebei ben ik gelukkig geweest”, vertelt de politica. Sindsdien heeft ze als een non geleefd.

Schattig

Er staat in Story zo een grappige anekdote van Ali B. dat we hem u niet willen onthouden. Zijn zoontje Amin van vier vroeg hem onlangs of hij ziek was. “Nee, papa is verkouden, neus verstopt”, antwoordde Ali. Amin, scherper dan zijn vader: “Maar ik zie hem wel!”

Paul Witteman uit de gratie bij Beatrix en Irene

Paul Witteman hoeft niet meer te rekenen op een interview met prinses Beatrix, sinds hij in een column uit de school klapte over een tv-interview met Willem-Alexander en Maxima in 2002. Daarmee heeft hij het vertrouwen van de voormalige vorstin geschonden. In Privé laat hij weten ook bij Beatrix’ zus Irene uit de gratie te zijn. Toen hij haar verschillende keren benaderde voor een interview, liet de prinses hem weten dat hij in een uitzending van Het Lagerhuis te ver was gegaan. Hij had de vorstin ‘Beatrix’ genoemd. “Mijn zus is ‘Koningin Beatrix’, meneer Witteman. Ook voor u.” En daarmee was de kous af.