Tiener heeft te grote tieten voor prom

04-06-2013 09:38

Vette pech voor Brittany Minder. De tiener heeft haar prom, voor Amerikanen een uniek levensmoment, moeten missen. Brittany kreeg bij de entree te horen dat ze veel te grote tieten had voor het feest en er bovendien te nadrukkelijk mee te koop liep.

Tegenover Komo News zegt de rondborstige Amerikaanse stuk te zitten van de weigering. “Ze kunnen het gewoon niet hebben dat ik nou eenmaal wat meer heb dan de rest. En ik kan jurkjes kopen wat ik wil, de inkijk blijf ik door het formaat van mijn borsten houden.”

Moeder Kim begrijpt de frustraties van haar dochter en ze snapt niets van het schoolbeleid. “Vrouwen zijn nou eenmaal niet allemaal gelijk geschapen. Je kunt een golfbal ook niet vergelijken met een grapefruit, gaat gewoon niet gebeuren.”

Ondertussen kan Brittany weinig anders dan treuren over de gemiste kans om prom queen te worden. “Een van de belangrijkste nachten van mijn leven is geruïneerd en er is geen enkele manier waarop dit nog goedgemaakt kan worden”

Dat ze voor prom speciaal de grens met Canada was overgestoken voor een paarse glitterjurk maakt het extra zuur voor de studente.