Zoektocht naar twee vermiste jochies gestaakt

doornsegat
Politie onderzoekt gedragingen vader vlak voor zelfmoord
: 08-05-2013 09:12 uur

De zoektocht naar de twee broers Julian (7) en Ruben (9) in het Doornse Gat is gestaakt. Politie en mariniers hebben geen sporen kunnen ontdekken waardoor verder zoeken overbodig is. De politie richt zich nu op de wat vader die zelfmoord pleegde de laatste uren van zijn leven heeft gedaan.

Bekend is dat de vader maandagavond om 22.15 uur nog heeft gepind bij een tankstation in het Limburgse Neerbeek. De politie vraagt wie de jongens, mogelijk in de al gevonden blauwe Hyundai Getz met kenteken 08-NT-BV, heeft gezien.

Moeder Iris van der Schuit heeft op Facebook laten weten dat er nog niets bekend is en “gek te worden” van onzekerheid.

Bij de zoektocht in het Doornse Gat werden ook specialisten van het Korps Mariniers ingezet. Zogenaamde Combat Trackers gaven leiding aan groepen militairen die het perceel afzochten.

Combat trackers zijn getraind in het herkennen van specifieke sporen, zoals omgewoelde grond of minitieuze aanpassingen aan terrein en worden in Afghanistan ingezet voor het opsporen van Taliban.

Update: volgens de Telegraaf had de vader (Jeroen Dennis) zijn twee zoons in goed overleg met zijn ex meegenomen voor “een korte vakantie”.

ANP-1000_23286969

Over de auteur: Bert Brussen

ThePostOnline-CEO: Bert Brussen (1975, Veluwe) schrijft sinds hij het alfabet leerde. Pecunia non olet. Is gek op geld & ironie. Tevens mensenmens, zonnetje in huis, gangmaker op feestjes. Bewust kinderloos. Persoonlijk motto: 'Het leven een hel'.

Reacties:

 1. Mike:

  Deze atheïst doet een schietgebedje.

 2. BasV:

  Dit lijkt het zoveelste familiedrama te worden.

 3. Harry Harrewar:

  Triest,…heel triest,…we zien hier het resultaat van het marido’tje pesten, wat ik deze moeder wil vragen “was dit wat je wilde, was die omgangs regeling dit allemaal waard”
  laat dit een les zijn voor alle moeders en niet te vergeten de “advokaten” die hun mannetje willen pesten, het kan ook jou overkomen………

Alleen FaceBook reacties zijn nog open

Comments zijn gesloten