Bladen

Telegraaf plaatst verkeerde woning vriendin Moszkowicz

28-02-2013 12:03

Trots kopte De Telegraaf gisteren: “Nienke heeft ruimte voor Bram”. Met een verwijzing naar website bekendeburen.nl meldde de krant dat de ex-vriendin van Bram Moszkowicz ruimte heeft om de advocaat te ontvangen. Maar dat bleek niet helemaal waar.

Moszkowicz, die zijn liefdesleven maar wat graag met de wereld lijkt te willen delen om de aandacht van zijn professionele problemen af te leiden, brak onlangs met presentatrice Eva Jinek. Vorige week liet hij weten zijn oude liefde Nienke weer terug te willen winnen. Nienke was winnares van het programma De Nieuwe Moszkowicz, waarmee ze een baan op het (toen nog) gerenommeerde advocatenkantoor won en en passant de liefde van haar mentor.

Het was een ander

Volgens bekendeburen.nl en De Telegraaf had Nienke net een nieuw appartement in Amsterdam gekocht, en kon ze de advocaat dus netjes ontvangen. Met foto’s van het appartement werd het bericht opgefleurd. Het bleek echter te gaan om een andere N. Hoogervorst. “Er zijn meer mensen met zo’n naam,” aldus de makelaar tegenover de krant.

Bekende Buren heeft het bericht van haar site gehaald en De Telegraaf heeft het artikel vervangen door een nieuw bericht: “Verwarring rond woning ‘Nieuwe Moszkowicz’