Bladen

Sylvie slachtoffer van Duitse vreemdelingenhaat

14-02-2013 09:13


Veel liefdesleed op Valentijnsdag. Sylvie kreeg geen cadeautjes, maar Duitse hoon, en Bladerunner schiet zijn vriendin dood. Dit is het ochtendgebed van The Post Online.

 

Zangeres Do is radicaal genuanceerd

Zangeres Do is niet extreem ijdel, niet extreem hebzuchtig, houdt niet van verwijfde mannen, maar wel van mannen die zichzelf zorgen, seks is belangrijk in haar leven, maar zeker niet het belangrijkste. Als u ooit het meest afgewogen interview allertijden wilt lezen met Do klikt dan op dit stuk. Wij weten wel beter: ze kan heerlijk vloeken, geweldig platte grappen maken en als ze voor een marathon traint ze, rookt ze gewoon door.

Duitse haat tegen Sylvie

Jongens, kan het stoppen? Sylvie van der Vaart wordt opgejaagd omdat ze nep is. In Berlijn pesten de lokalen rijke immigranten weg, omdat ze panden opkopen en met rolkoffers door de straten paraderen, in Hamburg jent de bevolking Sylvie van der Vaart de stad uit. Op affiches staat te lezen dat ze ‘nep en irritant’ is. ‘Haar neplach kan je op een afstand van een kilometer al horen.’

Valentijn-haat

Nogmaals: u zou Nein Quarterly eens moeten volgen. De beste  zwartgallige  tweets over het leven zelve. Vandaag zijn er beschouwingen over Valentijnsdag te lezen: ‘If rituals representations of hearts really looked like human hearts, there be no Valentine’s Day.’

Heleen van Royen schrijft en lijdt

Mooie foto. Heleen van Royen zonder make-up, ‘s nachts turend naar een beeldscherm. Schrijven is lijden.

Duitsland krimpt.

Dat we in Nederland niet meer groeien weten we al een tijdje, maar ook in Duitsland is er nu krimp. In het vierde kwartaal van 2012 zakte de economie in met 0,6 procent.

Politietraining in Kunduz overgedragen

In Nederland moest ooit een kabinet worden gered en toen hebben we bedacht dat we de politie in Afghanistan wilden trainen hoe ze ze niet-militair de Taliban moesten bestrijden. Die waanzinnige missie is vandaag voorbij.

‘JSF krijgt geen rol in krijgsmacht’

Bij het ministerie van Defensie zijn ze knettergek. Je koopt in 2001 een gevechtsvliegtuig dat in 2012 moet worden afgeleverd. De JSF werd besteld, maar gaan we niet gebruiken, omdat de vliegtuigen nu te duur is. Waarom niet wat strategischer gedacht? Als je een stofzuiger koopt, kijk je toch ook waar je de beste prijs krijgt als je hem nodig hebt. We hadden gewoon kunnen shoppen bij vliegtuigbouwers, maar dat wilden we niet, omdat de JSF lobby te sterk bleek.

Blade-runner schiet vriendin dood. Per ongeluk.

Olympische hardloper zonder benen Oscar Pistorius heeft zijn vriendin per ongeluk neergeschoten, omdat hij dacht dat ze een inbreker was.

Heeft Ajax een plan b tegen Steaua Boekarest?

Lange ballen speelt Ajax uit principe niet, want dat is nooit een oplossing als je wilt winnen. Feijenoord trainer Ronald de Boer startte een kleine vete met Ajax-coach Frank de Boer die graag ‘verzorgd voetbal’ propageert. Maar De Boer heeft geen plan B, sarde Koeman. Vanavond moet Ajax aantreden tegen een Oost-Europese muur uit Boekarest in de achtste finale van de Europa League. Sloopt de tikie-taka brigade van De Boer het voetbal IJzeren Gordijn?

De Winter interviewt Moszkowicz

Bram Moszkowicz is bezig met een charmeoffensief bij bevriende media. Nu speelt hij een thuiswedstrijd bij Elsevier en wordt hij ondervraagd door vriend Leon de Winter. En weer zegt Moszkowicz hetzelfde als hij overal zegt. ‘Ik heb er spijt van dat ik BN-er ben geworden’, want anders had ik gewoon kunnen blijven doen wat ik had willen doen. Nee, dat laatste zei hij niet, maar dacht hij wel.