Verkrachting en moord op Indiase studente was gepland

ANP-1000_22040549
Groep mannen wilde voor de lol eens vrouw verkrachten en afslachten
: 11-01-2013 09:49 uur

De groep mannen die in India een 23-jarige fysiotherapiestudente hebben verkracht en gemolesteerd, waren er bewust op uit iemand te verkrachten en vermoorden. Dat staat volgens het internationale persbureau Reuters in het politiedossier. 

In het dossier staat nauwkeurig beschreven hoe de vijf mannen tijdens een gezamenlijke maaltijd op het idee kwamen om voor de lol een vrouw te verkrachten en te vermoorden.

Samen met nog een zesde. minderjarige, dader stapten ze in het busje van de hoofdverdachte. Met dit busje bracht hij overdag kinderen naar school.

Na enige tijd te hebben rondgereden stuitten ze op het slachtoffer. Zij was in gezelschap van een vriend en op zoek naar vervoer na afloop van een bioscoopbezoek.

Gemarteld

Eenmaal in het busje werden het slachtoffer en haar vriend gemarteld. Ze werden onder andere geslagen met een metalen pijp die ook in de vagina van het slachtoffer werd gestoken. Hierdoor raakte het slachtoffer zo zwaar gewond dat een deel van haar darmen werd geamputeerd en door de verdachten uit het lichaam getrokken.

De vrouw werd herhaaldelijk door de mannen verkracht terwijl één van de andere verdachten bij toerbeurt het busje bestuurde.

Bewijsmateriaal

Uiteindelijk werden beide slachtoffers zwaar gewond en hevig bloedend uit het busje gegooid en werd nog geprobeerd om over het verkrachtingsslachtoffer heen te rijden. Dit mislukte omdat de zwaargewonde man zijn vriendin op tijd kon wegtrekken.

Qua bewijsmateriaal zit het tijdens de rechtszaak wel goed: de hoofdverdachte droeg nog gewoon een shirt dat onder het bloed van het slachtoffer zat toen hij door de politie werd opgepakt.

Verder zijn er zo’n 80 getuigen, DNA-matches, videobeelden, bewijsstukken met bloed, bekentenissen, gestolen goederen van de slachtoffers die in bezit waren van de verdachten en de belastende gegevens van de mobieletelefoonzendmasten.

De vijf mannen kunnen allemaal de doodstraf krijgen. De zesde verdachte wordt apart berecht omdat hij minderjarig is.

 

Over de auteur: Bert Brussen

ThePostOnline-CEO: Bert Brussen (1975, Veluwe) schrijft sinds hij het alfabet leerde. Pecunia non olet. Is gek op geld & ironie. Tevens mensenmens, zonnetje in huis, gangmaker op feestjes. Bewust kinderloos. Persoonlijk motto: 'Het leven een hel'.

Reacties:

 1. KJH:

  You can burn out or fade away.

 2. Peter:

  man, wat een verhaal
  dat is toch te idioot voor woorden
  zelfs de doodstraf is nog te makkelijk voor dit soort tuig

 3. Dat weet ik al 10 jaar, dat het zo is in India. Niet alleen gepland, maar ook in opdracht. De opdracht gevers zijn de gelovigemensen. En wie doet zoiets, dat zijn de Rijkeluids kinderen en mannen…………. Iedereen weet dit van India behalve de overheid. [ De overheid is nog steedst de slimste en de belangrijkste mensen van India, derest zijn slaven en of domme mensen in India en ook zo in SURINAME. In Nederland kunnen de Hindoestanen maar met 2 gedachte leven, en dat is of 200% gelovig zijn of 200% niet gelovig zijn. Dus wij zijn in onze gewoonte vast geroest. Ik vindt alle Hindoestanen van tegenwoordig te gevaarlijk, want we weten niet wat mij hier en nu moeten doen en waaraan moeten wij vast houden. OHM is een tv die doel loos aan het uitzenden zijn, zij weten ook niet waar de klepel hangt.

 4. Fokking agressief word ik hier van. Dat dit soort barbaarse dingen nog in dit soort tijd kunnen gebeuren…
  Inderdaad, zelfs de doodstraf is niet waar genoeg voor dit soort ”beesten”.

 5. peter klein:

  beesten !

 6. Robin:

  De doodstraf is in deze een veel te makkelijke uitweg. Ik zou zeggen levenslang en elke dag eenzelfde behandeling.

 7. radj:

  2 benen eraf, geslachtsdelen zonder verdoof eraf en dood laten bloeden.. Ervoor zorgen dat hij twee weken dit gaat overleven met alle pijn zonder verdoof

 8. In india pakken ze dat toch wat anders aan dan hier. Behalve dat de daders verplicht urine moesten drinken, schijnt niet eens ongezond te zijn, zijn er ook wat staven in hun anus gestopt. Volgens de advocaat van de verdachten. Ach. Het is weer eens wat anders dan een psycholoog die de verdachten bijstaat voor de enorme stress die ze moeten hebben als een zaak zo’n enorme ophef kent. Het laatste heet mensenrechten. Het eerste marteling.

Alleen FaceBook reacties zijn nog open

Comments zijn gesloten